Incredibil! S-a propus majorarea indemnizatiilor membrilor CA de la Eco-sal, desi societatea nu are activitate

Consiliul Judetean Botosani sediuSituatie incredibila la una din societatile nou infiintate din cadrul Consiliului Judetean. Directorul adjunct al societatii Eco-sal, Viorel Coman, a propus majorarea indemnizatiei membrilor Consiliului de administratie, in ciuda faptului ca societatea nu desfasoara nicio activitate la ora actuala. Propunerea privind majorarea indemnizatiei de la 300 lei la 500 lei a fost facuta, saptamana acesata, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor, insa, nu a fost acceptata. Motivarea lui Coman este cel putin hilara. El sustine ca membrii CA de la Eco-sal trebuie recompensati intrucat au responsabilitati si iau decizii, in ciuda faptului ca societatea nu are activitate.

like facebookUn manger bun trebuie sa aiba grija sa recompenseze angajatii„, a spus Coman.

Membrii CA de la Eco-Sal nu sunt remunerati pe perioada cat societatea nu functioneaza, in schimb sunt platiti cei doi directori, respectiv Cristian Lazarovici, cu 2100 lei si Viorel Coman-cu 1500 lei pentru o activitate inexistenta.

Va spun ce am facut pana acum. Am facut dosarul pentru licentiere, am fost la Bucuresti si am depus dosarul pentru licentiere. In momentul in care directorul, domnul Cristi Lazarovici a avut o problema, si-a luat concediu, cineva trebuie sa faca ceva. Acum, la sfarsitul lunii ar trebui primita licenta. Intr-o firma trebuie sa existe o continuitate’, a adaugat Coman.

Din CA al Eco sal fac parte Dorin Birta, Ştefan Narcis, Viorel Coman, Cristian Lazarovici, Mihail Gheorghiu, Ionut Carnu şi Lucian Diac.

3 thoughts on “Incredibil! S-a propus majorarea indemnizatiilor membrilor CA de la Eco-sal, desi societatea nu are activitate

  1. Eu zic ca sa fie managerul si mai bun sa se propuna si angajarea a cinci secretare, a trei bucatarese si a doi gradinari. Si cred ca trebuie si 5 soferi!

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    UITE ASA TURCANU A CREAT LOCURI DE MUNCA!!!
    2 DIRECTORI – PNL-isti!!
    URAAAAA!!

  3. Bai, tata ! Unde l-ati gasit pe asta?
    Asa ceva n-am intalnit decat in ”Las Fierbinti”!
    De fapt, este vreo diferenta intre Portariuc si Vasile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *