Fiscul botoşănean pe primul loc pe ţară după încasări

directia generala a finantelor publice botosaniAdministraţia Judeţeană a Finanţelor Publice a reuşit să depăşească planuri de încasări impus de la nivel central.

Potrivit datelor statistice pentru anul trecut finanţiştii aveau un plan de încasări de 708,3 milioane de lei, însă au realizat mai mult cu peste 57 de milioane de lei, respectiv 765,4 milioane de lei.

Procentual încasările au depăşit planul impus cu 8,05%, acesta fiind şi cel mai mare procent realizat la nivel naţional.

like facebookCea mai mare parte a încasărilor a venit ca urmare a conformării voluntare a contribuabililor, dar şi ca urmare a măsurilor de executare siltă, respectiv somaţii, popriri pe conturile bancare şi sechestre.

În paralel s-a reuşit diminuarea stocului de arierate, de la 45,3 milioane de lei, cât erau la începutul anului 2013, la 36,45 milioane de lei.

„Vreau să mulţumesc personalului de la colectare şi întregii echipe pentru rezultatele obţinute”, a declarat Doru Alupoaie, directorul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice.

One thought on “Fiscul botoşănean pe primul loc pe ţară după încasări

  1. Portarei vanduti Diavolului. Calca si pe cadavre pentru a-si face planul. Nu au nici un pic de mila sau intelegere pentru cei care lupta cu jungla din viata cotidiana. Oricare din ei sunt zero in viata de zi cu zi. Drept dovada ca se tin cu dintii de scaune. Le vine randul sa sufere si ei,nu-i nici o problema. Vom vedea ce vor face dupa ce vor ramane fara serviciu. Prevad depresii puternice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *