Tineri reţinuţi după ce au bătut şi prădat doi copii de telefoane mobile

telefon furtDoi tineri din municipiul Botoşani au fost reţinuţi de poliţişti pentru furt de telefoane mobile de la copii. Andrei R. de 18 ani şi Bogdan A. de 17 ani au atacat doi copii, de 11 şi 12 ani.  În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, miercuri, 29 ianuarie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale – Poliția Municipiului Botoșani au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani a celor doi indivizi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi respectiv tentativă şi complicitate la tâlhărie.

like facebook

În fapt, cei doi sunt suspectaţi că, la data de 4 ianuarie 2014, prin violenţă, i-au  sustras minorului M. C.  de  11 ani, din  municipiul Botoșani, un  telefon mobil, în timp ce acesta se  afla pe strada Octav Băncilă din municipiul Botoșani.

De asemenea, în sarcina celor doi, s-a reţinut şi comiterea unei tentative de tâlhărie, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, asupra minorului S. Ş. de 12 ani, din municipiul Botoşani.

Astăzi, 30 ianuarie, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu propunere de sesizarea instanţei de judecată în vederea arestării preventive.

În cauză continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, urmând a se propune soluţie procedurală, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

 

One thought on “Tineri reţinuţi după ce au bătut şi prădat doi copii de telefoane mobile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *