Flutur despre Portariuc: Dacă nu ai nimic a spune, inventezi

catalin fluturFostul primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, care este şi preşedinte al PDL Botoşani, l-a atacat, miercuri, pe Ovidiu Portariuc, despre care a spus că nu a făcut nimic de când a preluat mandatul. Flutur susţine că Portariuc, în loc să implementeze proiecte noi, se ţine „de făcut plângeri” şi „de căutat nod în papură”.

Fostul primar îl critică pe Portariuc că a aruncat „fumigene” în campania electorală promiţând construcţia a 1.044 de locuinţe şi crearea a câteva mii de locuri de muncă, însă fără a concretiza nimic din promisiunile electorale.

like facebookPrimarul Portariuc se simte ca într-o piesă de teatru şi cred că întotdeauna i se regizează ceva. Am aşteptat un an şi jumătate şi nu am văzut niciun pas înainte. Nu am văzut niciun proiect la Primăria Botoşani, ceva care să se întâmple la Botoşani, în afară de trenul de mare viteză care are haltă la Dumbrăveni şi teren de fotbal la Dumbrăveni”, a declarat Flutur.

Cătălin  Flutur crede că Portariuc ar trebui să dea socoteală pentru felul în care au fost cheltuiţi banii publici.

„Sunt nişte petarde aruncate. Uităm un pic de modul în care au cheltuit ei banii publici. Nu am primit nici până acum răspunsuri despre ce s-a întâmplat la cele două festivaluri, ce s-a întâmplat cu fierul vechi de la Termica. Nu am primit niciun fel de răspuns de ce am plătit nu ştiu ce firmă care să luăm cel pompos credit, cu o dobândă absolut imensă. În momentul de faţă, nicio municipalitate din România nu are nici măcar 5% dobândă la creditele luate, iar noi avem 7,4%”, a spus Flutur.

Acesta crede că a fost o întâmplare că Portariuc a ajuns primit, generată de faptul că oamenii au dat un vot împotriva PDL.

„A fost un vot împotriva PDL. Nu-i meritul domnului primar că a câştigat. Putea să fie orice de la USL, pentru că a câştigat USL, nu domnul Portariuc”, a mai spus liderul PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *