Flutur despre propunerea desfiinţării DSPSA: Nu vom vota în Consiliul Local, pentru că nu îşi are rostul

catalin fluturLiderul PDL Botoşani, Cătălin Flutur, susţine că democrat liberalii din Consiliul Local nu vor vota un proiect de desfiinţare a Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, al cărei director este PDL-istul Eugen Ţurcanu. Flutur consideră că o astfel de măsură nu este oportună, iar „singura vină a lui Ţurcanu este că e membru PDL”.

Este o acţiune de a-l scoate pe domnul Ţurcanu din poziţia pe care o are. Singura lui vină este că este membru PDL. Eu nu văd nicio vină. Sub nicio formă nu vom vota în Consiliul Local un proiect de acest gen, pentru că nu îşi are rostul”, a spus liderul PDL.

Fostul primar este de părere că Ţurcanu este un director bun.

like facebookDacă ceva merge bine, de ce trebuie desfiiinţat? Această direcţie merge bine. Dacă vom face trei servicii, înseamnă că treaba va merge mai bine. Vor fi trei şefi de servicii. Deocamdată, acolo este un director, care a învăţat foarte multă administraţie  în ultimii cinci ani”, a afirmat Flutur.

One thought on “Flutur despre propunerea desfiinţării DSPSA: Nu vom vota în Consiliul Local, pentru că nu îşi are rostul

  1. DOMNULE PRIMAR E BINE SA SE VOTEZE un proiect de desfiinţare a Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement ! CE E ACOLO DISCUTATI CU OAMENI VERTICALE CARE LUCREAZA ACOLO LE VA FI FRICA SA VORBEASCA DAR..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *