Studentă din Botoşani prădată de hoţi la Iaşi

politie rutiera iarna (1)O tânără de 19 ani, din Botoşani,  studentă la Iaşi, a sesizat poliţiştii că în timpul călătoriei cu tramvaiul, persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, i-au furat din buzunarul drept exterior al hainei, un telefon mobil în valoare de 1100 lei.
Oamenii legii atrag atenţia că numărul furturilor de acest gen a crescut alarmant şi le cer oamenilor să fie mult mai atenţi la bunurile personale.

Telefonul mobil este un bun pe care îl cumpărăm pentru noi, nu pentru a-l face cadou hoţilor. Nu de puţine ori investiţia pentru a achiziţiona un astfel de produs este substanţială, mai ales când vorbim de aparate noi şi performante. Iar lucrurile mici şi scumpe tentează hoţii întrucât pot fi valorificate rapid şi cu un profit frumos. Atunci când ai un telefon mobil, indiferent de valoarea lui, trebuie să ştii cum să îl ţii departe de infractori. Acest lucru este valabil în fapt pentru toate bunurile pe care le deţinem. În concluzie, un strop de atenţie în plus nu strică nimănui şi ne fereşte de astfel de necazuri” declară poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *