Portariuc: De ce directorul DSPSA a achiziţionat un proiect de nocturnă când avea unul gratuit

ovidiu portariuc ianScandalul privind construcţia nocturnei pe Stadionul municipal continuă. Primarul Ovidiu Portariuc a adus marţi, în cadrul unei conferinţe de presă,noi acuze la adresa directorului de la Direcţia de Servicii Publice Sport şi Agrement. Portariuc a spus că Eugen Ţurcanu a preferat să achiziţioneze un proiect de nocturnă, deşi avea la dispoziţie un proiect gratuit.

like facebook

Edilul municipiului Botoşani a declarat că proiectul privind realizarea instalaţiei de nocturnă a stadionului municipal şi a instalaţiei de încălzire a gazonului i-a fost pus gratuit la dispoziţie directorului DSPSA de către firma Philips, însă acesta a hotărât că este mai bine să încredinţeze acel contract, contracost, unui coleg de partid.

El este în posesia unui proiect gratuit. Care este raţiunea pentru care a mai plătit 80.000 lei pentru un proiect luminotehnic şi de proiectare a nocturnei. Poate îl întrebaţi dv (nr. presa) pe domnul Ţurcanu, care a fost raţiunea, că sunt şi eu curios. Mie nu-mi răspunde. Încerc să discut de un an de zile cu el”, a spus Portariuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *