Incredibil! A devenit proprietar pe 102 de hectare de pădure cu acte false

padureUn bărbat din Botoşani este acuzat de uz de fals după ce a obţinut în instanţă 102 hectare de pădure cu acte false. Pavel Aurel a obţinut în 2011, printr-o hotărăre judecătorească, suprafaţa de pădure, precum şi cantonul de pe raza comunei Gorbăneşti.

Bărbatul a dobândit pădurea ca fiind un moştenitor al unor boieri din zonă şi a cerut împroprietărirea, însă Direcţia Silvică nu a pus în aplicare hotărârea. Instituţia a depus o plângere la Poliţie împotriva actelor ce au stat la baza emiterii hotărârii pentru dobândirea suprafeţei de pădure şi a imobilelor.

like facebookVerificările poliţiştilor au constat că semnăturile de pe un act de vânzare cumpărare, precum şi pe alte documente depuse la dosar sunt false. Astfel s-a suspendat punerea în posesie şi s-a deschis un dosar penal pentru uz de fals. Deocamdată expertizele nu au stabilit dacă Pavel Aurel a falsificat semăturile. Dosarul se află în judecată pe rolul Judecătoriei Botoşani.

Reprezentanţii Direcţiei Silvice au menţionat că în cazul în care se judecătorii vor admite acţiunea penală, se vor îndrepta împotriva hotărârii în baza căreia a fost  împroprietărit bărbatul.

 

2 thoughts on “Incredibil! A devenit proprietar pe 102 de hectare de pădure cu acte false

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *