Şefii de la Apa Grup din perioada 2004-2011, chemaţi în instanţă în procesul de 70 milioane lei

Nova ApaservConsiliul Judeţean vrea să angajeze o firmă care să reprezinte instituţia în litigiul având ca obiect atragerea răspunderii patrimoniale a judeţului Botoşani pentru întreg pasivul societăţii Apa Grup, rămas neacoperit, în dosarul de insolvenţă a Tribunalului Botoşani.

Potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean, ce va fi supus spre aprobare în şedinţa de vineri, preşedintele CJ va fi mandatat pentru alegerea apărătorului şi pentru chemarea îm garanţie a tuturor organelor de conducere de la Apa Grup în perioada 2004-2011, respectiv directori, membrii consiliilor de administraţie şi ai adunării generale, precum şi a altor persoane care au cauzat starea de insolvenţă a debitoarei, pentru a răspunde în solidar cu judeţul Botoşani.

like facebook

Autoritatea judeţeană, care şi-a dat girul pentru falimentul Apa Grup şi înfiinţarea unui nou operator de apă, este chemată să răspundă în faţa legii pentru “ingineria financiară” care a prejudiciat statul cu 70 de milioane de lei.

Judeţul Botoşani a fost dat în judecată de lichidatorul societăţii Apa Grup, care solicită atragerea răspunderii materiale pentru o sumă uriaşă, 70 de milioane de lei.

One thought on “Şefii de la Apa Grup din perioada 2004-2011, chemaţi în instanţă în procesul de 70 milioane lei

  1. Daca nu aveti juristi La CJ,va recomand O Casa Mare de Avocatura,a carei mentor,momentan nu poate sa va apere,ca are si el „pacatele lui”.Dar bani pot fi dati,ca are colegi cunoscuti.Dar si matale cind ai sa cazi odata,nu o sa te mai salveze toate casele de avocatura.Parea personala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *