Corneliu Popescu-senatorul cel mai tăcut. Mihăilescu-senatorul cu cele mai puţine iniţiative legislative

corneliu popescuParlamentarii botoşăneni nu excelează la capitolul iniţiative legislaţive sau la capitolul prezenţă nominală la voturile finale electronice.

Potrivit unui studiu dat publicităţii de Institutul pentru Politici Publice, doar senatorul Doina Federovici este nominalizată ca fiind printre parlamentarii cu cele mai multe iniţiative legislative.

like facebook

 Aceasta ocupă locul III, în topul senatorilor cu cele mai multe propuneri legislative pe 2013, respectiv 38 la număr. La polul opus, respectiv în Topul senatorilor cu cele mai puţine iniţiative legislative se situează senatorul Şerban Mihăilescu, cu trei iniţiative.

Un alt senator botioşănean, respectiv Corneliu Popescu apare în Topul senatorilor cu cele mai puţine luări de cuvânt în plen în 2013. Popescu, senator al PP-DD a vorbit doar de două ori în plen anul trecut.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, detaşat conduce deputatul Mihai Baltă, cu 100% prezentă la voturile finale electronice din plen. Deputatul Costel Şoptică a avut o prezentă la vot de 89%, Verginel Gireadă- 93%, Tamara Ciofu-88%, Cristian Roman-88%, Liliana Mincă-82%, Roxana Anuşcă Ţurcanu-69%, Andrei Dolineaschi-56%,.

În Senat-prezenţa la vot a fost de 83% în cazul Doinei Federovici, Viorel Grigoraş-74%, Şerban Mihăilescu-58%, Corneliu Popescu-13%.

2 thoughts on “Corneliu Popescu-senatorul cel mai tăcut. Mihăilescu-senatorul cu cele mai puţine iniţiative legislative

  1. Vedeti ce am votat? Pt. ce a candidat Miki Spaga pe liste la Botosani,ca oricul il doare undeva de noi! De fapt ce sa-i ceri lui,cand pe ai nostri locali ii doare la basca. Hai Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *