Orgie la 71 de ani terminată la poliţie

batrana in spitalO femeie de 71 de ani, din Dorohoi, a inventat zilele trecute, în faţa poliţiştilor o adevărată telenovelă pentru a se răzbuna pe concubinul cu 20 de ani mai tânăr care o acuza de infidelitate.

Cercetările au început vineri seară, după ce bătrâna a sunat la 112 şi a spus că doi cunoscuţi au supus-o ore în şir la perversiuni sexuale. Mai mult, poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie plină de vânătăi. Deşi aceştia au încercat să afle ce s-a întâmplat cu exactitate, victima nu a mai putut povesti nimic, pentru că i s-a făcut rău. Cercetările s-au mutat astfel la sediul Poliţiei, acolo unde au fost duşi şi bărbaţii reclamaţi.

Povestea a fost desluşită, însă, abia după miezul nopţii. Anchetatorii au aflat că, de circa 10 ani, femeia avea o relaţie cu un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Vineri, cei doi au golit mai multe sticle de tărie şi au trecut la acţiune în pat. Cum uşa casei era deschisă, un alt prieten de-al femeii a intrat cu o sticlă de băutură în mână şi după câteva minute bune de privit, acesta a intrat şi el în jocul celor doi. La final, însă, amantul a devenit gelos, l-a fugărit pe vizitator şi a luat-o la bătaie pe bătrână reproşându-i că este o femeie uşuratică.

În semn de răzbunare femeia a inventat violul şi a sunat la poliţie.

Sursa: Monitorul de Botoşani.

One thought on “Orgie la 71 de ani terminată la poliţie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *