Verdict în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro. Principalii autori trimişi la puşcărie

talharie Petru Rares
Talharia a avut loc pe strada Petru Rares

Dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro, produsă în urmă cu trei ani, a ajuns la final. Judecătorii de la Judecătoria Botoşani s-au pronunţat luni dând pedepse cu executare pentru principalii autori şi cu suspendare pentru complici.

Astfel Florian Roman a primit o pedeapsă de şapte ani şi şapte luni de închisoare cu executare, iar Daniel Huţanu a primit o pedeaspă de şapte ani şi jumătate de închisoare.

Constantin Huţanu şi Andreea Mihalache au primit o pedeapsă de câte şapte ani de închisoare cu executare. Toţi patru au fost acuzaţi de tîlhărie în formă agravantă.

like facebookAurel Fediuc a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare, iar fiica sa Simona Huţanu, şase luni cu suspendare pentru favorizarea infractorului.

Tot cu suspendare au primit pedepse şi Marius Aroşiţei, trei ani, iar Paul Ciubotariu, un an şi şase luni fiind acuzaţi de complicitate la tâlhărie.

Toţi inculpaţii au fost obligaţi la plata unei sume de 35.900 de euro către cel aresat, Costel Jitariuc. De asemenea au mai fost obligaţi şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei

Vă reamintim că, în luna decembrie 2011, valutistul Costel Jitariuc a fost agresat şi tâlhărit de 37.000 de euro. Patru persoane au ajuns, cu două maşini, pe strada Petru Rareş pentru a se întâlni cu victima, pe care Andreea Mihalache a contactat-o telefonic. După ce au lovit-o şi i-au luat banii, tâlharii au dispărut cu una dintre maşini, lăsând la faţa locului un autoturism Opel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *