Nocturna de la Stadionul municipal ar putea să se facă pe bani mai puţini, anunţă primarul

portariuc ovidiuConstrucţia instalaţiei de nocturnă de pe Stadionul Municipal ar putea să se facă pe bani mai puţini, a declarat, luni, primarul Ovidiu Portariuc.

Acesta a spus că în urma unei analize mai amănunţite a proiectului, nocturna de pe Stadionul municipal ar putea fi realizată cu 1,4 milioane euro şi nu cu peste 2 milioane euro, aşa cum a fost varianta iniţială a Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement.

like facebook

Atunci când am văzut această primă variantă, ne-a sărit în ochi asemenea sumă. Ea putea să treacă în forma asta. Am întors, am solicitat viceprimarului Andrei o analiză mai amănunţită asupra proiectului. Dânsul a avut o întâlnire ccu proiectanţii, cu domnul Ţurcanu (nr. directorul DSPSA), cu administratorul public. În urma ultimelor discuţii, se pare că e mai loc de calculat şi aranjat această sumă, de 1,6 milioane euro, astfel încât să ne încadrăm până în 1,4 milioane euro. Întrebarea mea este: unde este această diferenţă de preţ şi de ce iniţial s-a pornit cu asemenea diferenţă de preţ„, a spus Ovidiu Portariuc.

El consideră imoral acel contract încheiat de DSPSA, prin încredinţare directă, cu o firmă din municipiu, pentru proiectarea instalaţiei de nocturnă a stadionului municipal şi a instalaţiei de încălzire a gazonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *