Primarul Portariuc anunţă reorganizarea Direcţiei de Servicii Publice Sport şi Agrement. Vezi detalii!

ovidiu portariucDirectia de Servicii Publice Sport si Agrement va fi reorganizata din temelii. Primarul Ovidiu Portariuc a anuntat, luni, ca DSPSA va fi scindata in mai multe servicii, intrucat, sustine el, “aceasta institutie este un mamut si nu poate fi controlata”. Edilul municipiului va veni cu un proiect de hotarare in sedinta din Consiliul Local din 3 februarie cu reorganizarea DSPSA.

like facebook

Portariuc este nemultumit de activitatea directorului institutiei si a asteptat, luni, demisia de onoare a lui Eugen Turcanu, lucru care nu s-a intamplat. Directia va fi impartita in trei servicii, respectiv Serviciul administrare padocuri, Serviciul administrare sport si agrement si Serviciul administrare parcuri. Turcanu va conduce cel mai probabil un astfel de serviciu.

Edilul municipiului il mai acuza pe directorul DSPSA ca ia decizii de la sine putere si ca face politica proprie in cadrul Executivului Primariei. Portariuc a rabufnit dupa ce Turcanu, in calitate de director al DSPSA,  a incredintat direct unei firme contractul de proiectare a stadionului.

Daca i se pare moral sa incredinteze unui coleg de partid un contract de o asemenea valoare…. I-am atras atentia de mai multe ori. Am incercat sa discutam rational, dar nu am putut. Avem un mandate de realizat si niste obiective. Domnul Turcanu e mai rebel de felul sau si incearca sa aiba o viziune proprie. Nici nu ma asteptam ca domnul Turcanu, care spunea ca este un om de onoare, sa nu vina cu demisia”, a mentionat Ovidiu Portariuc.

El a spus ca la DSPSA vor urma si alte controale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *