Elevii se întorc, marţi, la şcoală. Excepţie fac patru unităţi

Inspectoratul Scolar Botosani isjElevii din Botoşani se întorc, marţi, la şcoală. Conducerea Inspectoratului Şcolar a luat decizia de a relua cursurile de învăţământ în toate unităţile şcolar, excepţie făcând doar trei instituţii cu personalitate juridică.

Astfel, cursurile nu vor avea loc, marţi, doar la Şcoala Gimnazială Vorniceni, Liceul Tehnologic Todireni, Liceul Tehnologic Sfântul Stelian Botoşani, dar şi Liceul „Demostene Botez” din Truşeşti.

like facebookDirectorii acestor instituţii au cerut suspendarea cursurilor şi pentru ziua de marţi, iar şeful Inspectoratului Şcolar, Mihaela Huncă, a aprobat.

Dacă în cursul zilei de luni vor exista alte solicitări, conducerea IŞJ le va analiza.

8 thoughts on “Elevii se întorc, marţi, la şcoală. Excepţie fac patru unităţi

    1. la cum ai scris…. ar trebui sa mergi la scoala si sambetele si duminicile. Si apoi in cazul tau se potriveste o zicala: Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia.

  1. La noi in judet e cel mai frig (-10 grade).De ce ceilalti nu invata iar noi nu?!Suntem in cod galben!Are dreptate Iriciuc.Sper sa liuati pana la urma o decizie.Sunt prea confuza.Sunt mii de stiri care zic ca maine nu se fac ore la noi.

  2. Ieri a nins mai putin decat azi si totusi elevi maine vor face ore..Autoritatile romane si dezapezirile lor vor face fata?(nu cred)

  3. Am impresia ca abia maine ar fi trebui sa fie inchise scolile, zapada este mai mare decat a fost astazi cand au fost inchise in tot judetul, dar probabil ca am uitat sa precizez ca traim in Romania !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *