Adolescentă rănită grav într-un accident. Cel care a rănit-o a fugit

accident tiguan+ ambulanta iarnaO adolescentă, de 16 ani, a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident. Evenimentul rutier s-a produs duminică dimineaţă când Vlad Ş., de 28 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Italia, a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă aflată la ieşirea din Vlăsineşti. Autoturismul s-a izbit de un cap de pod situat pe marginea drumului.

like facebookÎn urma imapctului tânăra, M.D, aflată pe bancheta din spate a maşinii, a suferit mai multe traumatisme fiind transportată în stare gravă la Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean. Şoferul a părăsit locul accidentului, însă a fost prins la scurt timp şi testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *