FC Botoşani a suferit o înfrângere într-un amical cu o echipă din Ungaria

fc botosani in cantonament 1FC Botoşani a suferit o înfrângere în ultimul amical disputat în stagiul de pregătire de la Băile Felix. Duminică după amiază echipa locală de fotbal a disputat un meci test împotriva echipei Diosgyori VTK din Ungaria, echipă de pe locul patru al campionatului din ţara vecină. Elevii lui Leo Grozavu au fostînvinşi cu 3-1, după ce au fost conduşi la pauză cu 1-0.  Golul botoşănenilor a fost marcat de Florin Plamadă

like facebookFC Botoşani urmează să se deplaseze, în curusl lunii febraurie în al doilea stagiu de pregătire din Antalia.

 

One thought on “FC Botoşani a suferit o înfrângere într-un amical cu o echipă din Ungaria

  1. Daca Botosaniul vrea sa mai si castige in acest an are neaparata nevoie de un atacant de valoare. Si nu trebuie sa il caute prin Africa sau America de Sud. Este la ei in curte, il cheama Eduard Scutelnicu. Este cu cateva clase peste Carjan sau Vraciu, inexistenti in acest cantonament. Daca am ajuns ca singurul marcator sa fie Plamada este jale mare la aceasta echipa. Cu Scutelnicu varf alaturi de Hadnaghi , Botosaniul va arata mult mai bine in retur si va avea mari sanse sa se salveze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *