Bătrână găsită moartă în casă înconjurată de zeci de câini şi pisici

batrana decedata parcul tineretului botosani1O femeie, de 73 de ani, a fost găsită moartă în casă, duminică după-amiază. Elena Cipăianu a dus pasiunea pentru animale la extrem şi a ajuns să îngrijească peste 60 de câini şi pisici la casa situată pe strada Parcul Tineretului. Duminică după-amiază o nepoată a acesteia a anunţat autorităţile, bătrâna fiind găsită decedată în casă.

Poliţiştii locali ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să folosească arme cu eletroşocuri pentru a putea potoli câinii ce erau în casă şi pentru a ajunge la trupul neînsufleţit al femeii.

like facebookNepoata victimei a povestit că aceasta suferea de probleme cardiace, însă a ignorat tratamentul, iar toţi banii îi cheltuia pe mâncarea animalelor.

La faţa locului a ajuns şi viceprimarul Cosmin Andrei, solicitat pentru a rezolva problema animalelor. Acesta a precizat că firma de ecarisaj poate prelua doar câinii nu şi pisicile.

Trupul neînsufelţit al bătrânei a fost ridicat de angajaţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală.

Animalele femeii au ajuns un coşmar pentru vecini, care erau nevoiţi să suporte un miros îngrozitor.

batrana decedata parcul tineretului botosanibatrana decedata parcul tineretului botosani2batrana decedata parcul tineretului botosani3batrana decedata parcul tineretului botosani4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *