Vezi cât măsura stratul de zăpadă, duminică dimineaţă, în judeţ

zapadaÎn ultimele trei ore a nins pe arii extinse, stratul de zăpadă măsurat pe platforma staţiilor meteorologice la ora 08, 00, ajungând, în Moldova, şi până la 27 cm.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, stratul de zăpadă este de până în 27 cm la Focșani- judeţul Vrancea, 27 cm la Bacău- judeţul Bacău, 23 cm Suceava- judeţul Suceava, 23 cm la Cotnari- judeţul Iași, 21 cm la Darabani- judeţil Botoșani, 18 cm Tg. Neamț- judeţul Neamț, 18 cm la Tecuci- judeţul Galați, 13 cm Vaslui- judeţul Vaslui.

like facebook

Vântul a avut intensificări în sudul Moldovei, cu viteze la rafală de până la 60 km/h, spulberând și viscolind zăpada. În zona montană înaltă, vântul a suflat tare, cu intensificări de până 100 km/h, viscolind zăpada.

În următoarele 3 ore, va ninge pe arii extinse, depunându-se un nou strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări locale de până la 60 km/h, în județele Vrancea, Galați și Vaslui, spulberând și viscolind zăpada. În zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu intensificări de până la 100 km/h, viscolind zăpada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *