Colegiul „Mihai Eminescu” şi Şcoala Copălău, în concurs la Artele copilăriei

artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (11)Elevii de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” si de la Scoala 1 Copalau s-au intrecut, sambata, in cadrul concursului Artele Copilariei- editia 2014. Timp de aproximativ o ora si jumatate, elevii celor doua scoli au prezentat un program de cantece populare, dansuri populare, dans modern, muzica usoara. Pe scena a urcat si Corul Colegiului National „Mihai Eminescu”, coordonat de prof. Andreea Suceveanu.

like facebookDe asemenea, din concurs nu a lipsit si o sceneta, „Pacala si Tandala”, prezentata de elevii de la Scoala Copalau.

Concursul va continua si pe 28 ianuarie, cand pe scena vor evolua copii de la Scolile 10 si 11 din Botosani, iar pe 30 ianuarie sunt inscrisi la concurs copii de la Liceul de arta „Stefan Luchian”. In aceeasi zi, va avea loc si festivitatea de premiere.

artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (14) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (12) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (9) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (7) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (6) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (5) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (4) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (2) artele copilariei la Colegiul Mihai Eminescu Botosani (15)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *