Cătălina Lupaşcu acuză că Portariuc vine cu propuneri pe care nu le discută în Primărie

catalina lupascu ianCătălina Lupaşcu s-a arătat nemulţumită de faptul că propunerea primarului Ovidiu Portariuc privind concesionarea serviciului de termoficare către un operator privat nu a fost discutată nici în cadrul Primăriei şi nici în Consiliul Local. Viceprimarul liberal consideră că nu este normal să afle despre intenţiile primarului Portariuc din presă.

like facebook

Tot ceea ce intenţionează domnul primar ar trebui să transmită Consiliului Local în primul rând, fiindcă hotărârile se iau în Consiliul Local, urmând ca după aceea să le facă publice. Iată aflăm din presă diverse lucruri, respectiv rezultatele acelui audit realizat la Urban Serv şi Locativa, tot din presă am aflat de delegarea gestiunii privitoare la întreţinerea spaţiilor verzi„, a menţionat viceprimarul Lupaşcu.

 

One thought on “Cătălina Lupaşcu acuză că Portariuc vine cu propuneri pe care nu le discută în Primărie

  1. Catalino, stai linistita si nu te da cocos. Deocamdata trebuie sa rezolvi poblema postului de asistent medical. Doar nu degeaba ai sunat-o pe madam burdujoc, nu !? Vezi ca la ISU Constanta, pentru angajari pe pile, au bagat oameni in puscarie dupa 5 ani, iar tu iti risti fundul pentru un post la liceul sfantul stelian…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *