Iliuţă despre angajaţii care nu-şi fac treaba: Sunt alţii care aşteaptă la poarta spitalului

iliuta in spital 004Conducerea Spitalului Judeţean a cerut suplimentarea materialele de curăţenie de pe secţii, după ce au existat reclamaţii privind igiena deficitară din toaletele spitalului. Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că în urma controalelor demarate încă din luna decembrie, care au avut drept scop igiena, mai mulţi angajaţi au primit mustrări scrise.

like facebook

Controalele sunt permanente. Sigur că am constatat că în anumite locuri nu se întâmplă lucruri corecte şi am mai constatat că există o oarecare delăsare. Am atenţionat sever, inclusiv în scris, am mustrat oameni care nu îşi fac datoria. Cei care nu îşi fac datoria nu sunt bine veniţi în spital. Avem nevoie ca oamenii să-şi îndeplinească atribuţiunile de serviciu, iar dacă cumva nu pot sau nu le convine, sunt alţii care aşteaptă la poarta spitalului„, a afirmat Iliuţă.

Managerul Spitalului Judeţean spune că nu face rabat de la curăţenie şi igienă, drept pentru care verificările vor continua.

 

3 thoughts on “Iliuţă despre angajaţii care nu-şi fac treaba: Sunt alţii care aşteaptă la poarta spitalului

  1. IL PISTONEAZA PARTIDUL NEAMURILOR LOAZE,SA-I DEA AFARA PE CEI ANGAJATI SI SA ADUCA NEAMURILE??? ASTA VA TREBUIE DACA ATI VOTAT PARTIDE IN UMANE??????

  2. Dl. Iliuţă, sigur sunteţi dumneavoastra cel care îşi face treaba pana la capat?
    Sau asta ţine de atribuţiile pe care le aveti ca manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *