Fabrică de alcool scoasă la vânzare la un preţ record

Fabrica alcool Dumitru Amisculesei din Rachiti- BotosaniO fabrică de alcool din Botoşani a fost scoasă la vânzare, după ce firma care o administra a intrat în faliment. Societatea, cu sediul social în Răchiţi, a intrat în insolvenţă în 2011, iar lichidatorul a scos întreaga instalaţie de producere a alcoolului, precum şi clădirile aferente pentru a acoperi datoriile uriaşe.

like facebookFabrica de alcool ce aparţine societăţii Coros SRL este evaluată la 11,1 milioane de lei iar licitaţia a fost organizată la începutul lunii februarie. În secţiile fabricii nu se mai produce, oficial,  alcool de şapte ani, iar datoriile societăţii au ajuns până la impresionanta sumă de 9,1 milioane de lei, din care mai mult de 50% sunt la bugetul statului.

Fabrica alcool Dumitru Amisculesei- Rachiti- BotosaniAdministratorul societăţii Marius Amişculesei a fost condamnat, în luna noiembrie aul trecut,  alături de tatăl său Dumitru Amişculesei şi un frate Andrei Amişculesei, la trei ani de închisoare pentru afaceri ilegale cu băuturi alcoolice.

Afacerile s-au derulat pe socitatea Coros şi alte trei firme controlate de familia Amişculesei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *