Parazăpezile, furate de pe marginea drumului

parazapezi Botosani- Saveni2Importante cantităţi de parazăpezi, care au fost montate în această iarnă, au fost furate de pe marginea drumurilor naţionale din judeţul Botoşani.

Prefectul Costică Macaleţi a fost informat, vineri, de oficialii Secţiei Drumuri Naţionale că în această săptămână au dispărut circa 300 de metri liniari de parazăpezi, cu tot cu stâlpii de susţinere, de pe raza localităţii Mănăstireni, de pe marginea drumului Botoşani- Săveni.

like facebookDe asemenea, furturi de parazăpezi s-au înregistrat şi pe raza comunei Brăeşti.

Drumarii au sesizat Poliţia.

În această iarnă, în Botoşani au fost montaţi circa 18.000 de metri liniari de parazăpezi, atât din tablă, cât şi din material textil.

4 thoughts on “Parazăpezile, furate de pe marginea drumului

  1. Sa-i caute pe astia pana ii prind si sa ii trimita la puscarie, sa se dea un ecemplu pentru cei care vor sa fure astfel de lucruri a caror lipsa poate conduce la izolarea unor localitati si posibil la pierderi de vieti omenesti.

  2. nu sa furat nimic pt ca nu a fost de unde.ei le au trecut ca au fost montate doar pe hartie si au bagat ei banul in buzunar si acum cauta sa zica ca de fapt sau furat.daca sar face o ancheta mai amanuntita se poate afla exact ce si daca sa furat ceva.numai trebuie sa acceptam sa fim mintiti de acesti indivizi care nu fac decat sa isi rotunjeasca averele si nimic in folosul oamenilor,demisia nu este o solutie,puscarie si fara drept de a mai lucre la stat nici ei nici rudele de gradul 1 toata viata.ar trebui sa iesim on strada sa scandam daca nu avem justitie si legi egale sa nu mai platim taxe la stat.o zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *