Pompier, condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce iniţial primise şapte ani de puşcărie

arestat cu mascati 1Un pompier din Botoşani, care a fost judecat pentru evaziune fiscală, contrabandă cu ţigări, deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, a fost condamnat, vineri, la un an de închisoare cu suspendare, după ce iniţial primse şapte ani de puşcărie.

Plutonierul Lucian Ionel Lunic de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, ridicat de mascaţi în noiembrie 2010, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la un an de închisoare cu suspendare, cu toate că, în luna aprilie 2013, Judecătoria Botoşani l-a condamnat la şapte ani de închisoare cu executare.

like facebookMagistraţii suceveni au admis recursurile de puse de Lunic şi alţi şase mebri ai grupării specializată în traficul de ţigări.

În acelaşi dosar, Sorin Todiriu a primit un an de închisoare cu suspendare, iar Ciprian Ghiorghiţă Popovici, care era recidivist, un an şi zece luni de închisoare cu executare.

De asemenea, Alin Dărângă a primit doi ani de închisoare cu executare, iar Ştefan Borşa un an şi zece luni de închisoare cu executare.

Gheorghe Ilie Râpă a primit şi el un an de închiusoare cu suspendare.

În schimb, toţi aceştia vor trebui să plătească statului suma de 289.986 lei cu titlu de daune materiale.

 

One thought on “Pompier, condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce iniţial primise şapte ani de puşcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *