Portariuc: Îi cer public demisia de onoare directorului DSPSA, Eugen Ţurcanu

ovidiu portariucPrimarul Ovidiu Portariuc a reacţionat după informaţiile publicate de BotosaniNews.ro privind afacerea cu nocturna stadionului. Primarul municipiului a cerut public demisia directorului Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu. Edilul a menţionat că în cazul în care democrat liberalul nu va pleca singur din funcţie, îl va demite luni la amiază.

” Îi cer public demisia de onoare directorului DSPSA, Eugen Ţurcanu. Dacă acest lucru nu se va întâmplă până luni, voi proceda la demiterea acestuia. Sigur voi sesiza şi corpul de control şi dacă se confirmă informaţiile apărute în presă, voi sesiza organele de drept. Este revoltător ce se întâmplă, eu am atras atenţia cu mult timp în urmă că DSPSA este stat în stat. Sunt sigur că după schimbarea directorului vom avea aceleaşi surprize ca în cazul Filarmonicii. Se pare că este un mod de lucru pentru ei”, a declarat Ovidiu Portariuc.

like facebookDe cealaltă parte, Eugen Ţurcanu, susţine că nu are nici un motiv să îşi dea demisia, el acţionând conform legislaţiei. Directorul DSPSA a precizat că a apelat pentru proiectul nocturnei la o firmă de renume din Botoşani şi nicidecum la una de casă a PDL. Mai mult decât atât, acesta susţine că preţul investiţiei la nocturnă a fost urcat de preferinţele viceprimarului Cosmin Andrei care a cerut ca stâlpii să fie în exteriorul stadionului.

eugen turcanu” Nu am motive să îmi dau demisia. Eu am acţionat conform legii, nu am apelat la o firmă oarecare ci una cu renume, care are un portofoliu însemnat. Sunt componente ale proiectului care ţin de Eon şi de firmele agreate de compania de electricitate, ceea ce ridică preţul, plus preferinţele viceprimarului de a muta stâlpii în afara arenei, ceea ce a ridicat costurile cu 15%.  Dacă domnul primar vrea, să trimită corpul de control”, a afirmat Eugen Ţurcanu.

4 thoughts on “Portariuc: Îi cer public demisia de onoare directorului DSPSA, Eugen Ţurcanu

  1. CLICA PDL INCA MUSCA DUPA CE AU FURAT MASINILE A JUMATATE DE BOTOSANENI SI CARE AM PLATIT 100 EURO ATAT ERA TAXA, PENTRU A NE RECUPERA MASINILE , ACUM AU PUS LA PUNCT UN ALT TUN INCEARCA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *