Elevii şi profesorii de la Colegiul Eminescu s-au prins în Hora Unirii

hora unirii colegiul eminescuElevii și profesorii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, din Botoșani, au omagiat într-un mod inedit aniversarea celor 155 de ani care s-au scurs de la 24 ianuarie 1859,când s-au unit Principatele Române, Moldova și Țara Românească.

like facebook În pauza mare, cei peste 1200 de elevi ai liceului, însoțiți de cadrele didactice, s-au prins  într-o inedită Horă a Unirii, pe acordurile celebrului  cântec pe care l-a compus Anton Flechtenmacher, pe versurile poetului Vasile Alecsandri.

În mijlocul horei, alți patru elevi au ținut desfășurat drapelul României, amintind de faptul că primul drapel al României a fost cel conceput în timpul domniei lui Cuza

One thought on “Elevii şi profesorii de la Colegiul Eminescu s-au prins în Hora Unirii

  1. Cica „cei peste 1200 de elevi ai liceului, însoțiți de cadrele didactice, s-au prins într-o inedită Horă a Unirii” ..’inedita’ mi se pare cam mult spus. Si de ce nu ati pus o poza cu TOTI cei 1200 de elevi in hora? aa..poate pentru ca au facut hora DOAR 5-6 CLASE pe teren..zic si eu. Informatiile sunt ERONATE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *