Rapsozii Botosanilor nu mai canta, astazi, in Piata Revolutiei. Vezi motivul!

Dan Dobos, la Ziua Nationala La Botosani, organizata de CJSpectacolul de muzica populara, programat sa aiba loc vineri, dupa amiaza, cu prilejul Zilei Unirii a fost anulat. De asemenea, nici traditionala Hora a Unirii nu va mai avea loc, motivat de tragedia aviatica care a avut loc in muntii Apuseni.

like facebookEste o zi speciala pentru tara noastra, in urma tragediei care a avut loc, unde tanara studenta si pilotul si-au pierdut viata la datorie. Vor aparea modificari in activitatile desfasurate de Consiliul Judetean„, a spus Catalina Lupascu, viceprimarul municipiului Botosani.

Programul de muzica populara va fi inlocuit un un program de muzica patriotica. Ramane in program doar defilarea cu torte a angajatilor MAI.

In ciuda acestui fapt, sunt convinsa ca cetatenii vor participa la aceste zile, tocmai ca un omagiu celor care si-au pierdut viata„, a adaugat Catalina Lupascu.

One thought on “Rapsozii Botosanilor nu mai canta, astazi, in Piata Revolutiei. Vezi motivul!

  1. Trebuie sa spun populatiei si trebuie sa recunosti si dumneata ca ai transformat
    cele doua institutii de cultura de nivel judetean – Rapsozii Botosanilor si Centrul Judetean al Creatiei Populare in anexe si agenti ai propagandei PNL
    Acestea si-au pierdut rolul de centre de cultura pentru populatie si au devenit centre ale campaniei electorale mascate pe care o promovezi inca din toamna anului trecut. Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *