Verificari la contractul de atribuire a proiectului pentru nocturna. Andrei: A fost atribuit firmei de casa a PDL

Cosmin andrei psdExecutivul Primariei Botosani acuza faptul ca atribuirea contractului de proiectare a nocturnei la stadion nu s-a facut intr-un mod transparent. Viceprimarul Cosmin Andrei a solicitat Directiei de Servicii Publice, Sport si Agrement (DSPSDA) contractual de atribuire a licitatiei, intrucat, sustine el, nu este normal ca valoarea proiectului sa ajunga la 1,6 milioane euro cu TVA, cea mai mare suma din tara pentru realizarea unei nocturne.

Am solicitat toate documentele in ceea ce priveste atribuirea licitatiei la proiectul de nocturna pentru Stadionul municipiului Botosani. Am avut o discutie cu DSPSA, unde am solicitat explicatie pentru pretul exagerat de mare transmis de proiectat. Reclam faptul ca aceasta atribuire  nu s-a facut transparent.  Vom face verificari”, a spus Cosmin Andrei.

El sustine ca a fost consultat doar in anumite etape ale proiectului si ca nici macar nu a stiut ce contine. Viceprimarul municipiului Botosani mai spune ca acel contract a fost atribuit direct firmei Elpro, “firma de casa a PDL. Firma a primit 30 mii euro pentru proiect. Nu am fost consulatat in momentul in care s-a facut tema de proiectare. Am fost intrebat numai unde pun stalpii”, a adaugat Andrei.

Firma Elpro aparţine fostului consilier judeţean democrat- liberal Vasile Ivănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *