Şef de instituţie publică, angajat consilier parlamentar

parlamentul RomanieiSe întâmplă doar la Botoşani. Un şef de instituţie publică deconcentrată este angajat, în acelaşi timp, ca şi consilier parlamentar la cabinetul unui deputat din judeţul Botoşani. Este vorba de şeful agenţiei din Botoşani a Autorităţii Rutiere Române, Stelian Pleşca, care este şi secretarul coordonator al filialei PNL.

like facebookPleşca a fost angajat, pe 18 martie 2013, cu contract civil, pe funcţia de consilier al deputatului PNL Verginel Gireadă.

Contractul este valabil până la încheierea mandatului de deputat.

Stelian PlescaPleşca face parte din cei şapte consilieri ai lui Gireadă angajaţi pe cabinetul parlamentar. Printre aceştia se numără fina acestuia, Andreea Maria Honceriu, singura cu contract individual de muncă, dar şi jurnalista Oana Filip sau fotbalistul Mircea Vechiu.

Pe listă se mai află Monica Severincu, Adrian Mihai Cardaş şi Silvia Alexandra Ababei.

 

3 thoughts on “Şef de instituţie publică, angajat consilier parlamentar

  1. BAI TATA!
    ASTA ARE FIGURA DE TAMP!
    DE ALTFEL NICI-O MIRARE-VERGINEL TRACTORISTU SI TIURCANU OIERUL SE ADUNA CU CEI COMPATIBILI CU EI, NU?
    VAI DE SARACUL ASTA DE JUDET SI DE ACESTI ALEGATORI, CARE SEAMANA CU VERGINEL, TIURCANU, SPATICA,….CA DOUA PICATURI DE APA.
    VOTATI MAI, HAI, HAI,……SI O SA MANCATI CARNATI DIN PATRU IN PATRU ANI, IAR ZILNIC O SA MANCATI CARNATI UITANDU-VA PE GURA CAMASII!!!!!
    SA AUZIM DE BINE.

  2. Politicul este plaga ce distrug institutiile statului distrug adevaratele competente, distrug tot ce e valoros,distrug caractere……o societate bolnava de orgolii ,de indivizi care tin doar de scaune,CHIPER DE LA INTERNE UN FOST ANGAJAT AL PRIMARIEI SNAGOV ,FOST SOFER , AJUNS SECRETAR DE STAT si exemplele pot continua .INSTITUTII din Botosani conduse de indivizi pe care multi ii cunoastem si stim ca nu au ce cauta acolo sunt pusi doar ca sunt rudele,verii, nepotii sau sunt cei care sponsorizeaza din anumite posturi protectorii sai !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *