Instalaţia de nocturnă, o afacere dubioasă! Vezi cine a făcut proiectarea!

stadion emil alexandrescuConstrucţia instalaţiei de nocturnă de pe Stadionul Municipal pare să fie o afacere profitabilă pentru nişte „băieţi deştepţi”. Municipalitatea ar putea fi pusă în situaţia de a plăti aproape 1,6 milioane de euro pe un sistem de iluminat pe timp de noapte pentru care alte cluburi au plătit mult mai puţin.

like facebookSpre exemplu, clubul Dinamo Bucureşti a plătit pentru stadionul din Ştefan cel Mare aproape 750.000 de euro, în timp ce Oţelul Galaţi şi-a montat nocturnă cu 700.000 de euro. În acelaşi timp, instalaţia de nocturnă a FCM Târgu Mureş a costat aproximativ 600.000 de euro, iar a Gloriei Bistriţa circa 800.000 de euro.

Diferenţele dintre sumele vehiculate de municipalitate şi investiţiile deja realizate în ţară sunt bătătoare la ochi.

Totul pleacă de la o estimare făcută de firma care a fost angajată de Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) să realizeze proiectul pentru nocturnă şi pentru instalaţia de încălzire a gazonului. Firma se numeşte Elpro şi aparţine fostului consilier judeţean democrat- liberal Vasile Ivănescu. Ea a fost contractată de nimeni altul decât directorul DSPSA, Eugen Ţurcanu, care, la rândul său, este consilier local din partea PDL.

 

 

 

5 thoughts on “Instalaţia de nocturnă, o afacere dubioasă! Vezi cine a făcut proiectarea!

  1. Dar Turcanu,nu a invatat de la Gheorghita-cumatrul-ca de ochii prostilor se face un fel de licitatie?Ca in rest,toata lumea stie despre relatiile apropiate dintre cei doi.

  2. Da Colea ai dreptate. Toti politicienii latra intre ei ca sa ne distraga atentia de la alte probleme importante, desi se pupa bot in bot cand este nevoie!!!!

  3. Nu e dubioasa deloc,nici aia cu Elsaco nu a fost,sunt marca înregistrată pdl .pe praful asta ii găsesc eu 10 firme lu karatistu,auzi ce tupeu sa spuna ca nu vroia nimeni lucrarea,doar asta de la elpro a fost așa de bine intenționat sa facă o fapta buna.

  4. Ne bucura transparenta actualei aministratii publice… din pacate datorita unor indivizi ramasi din structurile mai vechi obisnuiti cu un sistem incorect bazat pe comisioane si interese ascunse avem cu totii de suferit , acesti „domni” care inca incearca sa se imbogateasca din banul public ar trebui sa stie ca exista DNA si alte structuri care de abia asteapta ceva dovezi ca sa mai faca un dosarel prin care sa aratam UE ca suntem pe drumul cel bun in lupta impotriva coruptiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *