Bunuri din auto descoperite la spărgătorii de maşini, în urma percheziţiilor

descinderiDoi fraţi din judeţul Iaşi sunt principalii suspecţi ai furturilor din auto, petrecute pe raza oraşului Flămânzi. Potrovit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, din investigațiile efectuate au rezultat indicii că la data de 4 noiembrie 2013, Marius Jitariu, de 26 ani, şi Neculai Jitariu, de 24 ani, ambii din localitatea Buhalniţa, comuna Cepleniţa, judeţul Iaşi, s-au deplasat în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani, unde au demontat şi sustras mai multe componente de caroserie, de la o autoutilitară aparţinând lui T.N., din localitate.

like facebook Cu prilejul percheziţiilor, poliţiştii au identificat mai multe bunuri provenind din săvârşirea faptei reclamate, prejudiciul fiind recuperat.

Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Reamintim că joi dimineaţă, poliţiştii din cadrul I.P.J. Botoşani – Poliţia oraşului Flămânzi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Iaşi, au efectuat două percheziţii în comuna Cepleniţa, judeţul Iaşi.

Acţiunea a avut drept scop probarea activităţii infracţionale a unor suspecţi de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *