Portariuc cere bani pentru Biserica „Sf.Gheorghe” de la Secretariatul de Stat pentru Culte

secretar stat culte opraschi victorPrimarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a solicitat sprijin, joi, secretarului de stat pentru Culte, Victor Opaschi, pentru obţinerea fondurilor necesare reabilitării Bisericii „Sf.Gheorghe”. El a declarat că banii alocaţi de municipalitate anual pentru lăcaşurile de cult sunt insuficienţi.

Potrivit edilului, aproximativ 150.000 euro sunt alocaţi anual pentru lucrările de construcţii de la bisericile din Botoşani.

like facebook

Şi noi ne implicăm pe plan local, atât cât putem. Rugămintea mea mare, că se apropie peste câteva luni din nouă sărbătoarea oraşului, sprijin pentru Biserica Sf. Gheorghe. În acest an s-a găsit proiectul peste care se aşezase praful de ceva vreme, încât expirase şi autorizaţia de construcţie. A fost făcută toată documentaţia, dosarul este complet şi trimis către dv. în urmă cu o săptămână şi avem rugămintea ca măcar în acest an să reuşim să respectăm promisiunea făcută botoşănenilor„, a afirmat Portariuc.

One thought on “Portariuc cere bani pentru Biserica „Sf.Gheorghe” de la Secretariatul de Stat pentru Culte

  1. cui trebuie inca o biserica cand orasul e plin de ele???un azil de batrani ,o casa de copii un loc sa se ofere o farfurie calda de mancare celor nevoiasi nu te gandesti sa ceri sau sa imbunatatesti conditiile din spitale.cand am sa dau cu masina peste tine sa mergi sa te rogi la biserica sa te faci bine.bine mai incompetentule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *