Olimpia Satu Mare- FC Botoşani 3-2 (3-0)

fc botosani in cantonamentFC Botoşani a pierdut, miercuri, cu 3-2 (3-0) partida de pregătire susţinută, în Ungaria, în compania echipei de liga a doua Olimpia Satu Mare.

Jucătorii lui Leo Grozavu au fost marcate, în repriza secundă, de Attila Hadnagy şi Gabrielş Vaşvari.

like facebookFC Botoşani a jucat în prima repriză cu Lazăr- Jardan, Plămadă, Bordeanu, Acsinte- Ghinga, Vaşvari, Danci- Vertelis, Cârjan, Vraciu. În partea a doua a jocului, Grozavu a introdus pe teren tot lotul aflat la dispoziţie.

În precedentele două meciuri, FC Botoşani a terminat la egalitate 1-1 cu Debrecen VSC şi a învins cu 5-1 pe Luceafărul II Oradea.

One thought on “Olimpia Satu Mare- FC Botoşani 3-2 (3-0)

  1. Daca vreti sa aveti rezultate si sa scapati de retrogradare faceti tot ce se poate pentru a definitiva transferul lui Eduard Scutelnicu. Este clar ca echipa duce lipsa de atacanti de valoare iar Scutelnicu poate fi o solutie. Are doar 18 ani, are viteza, tehnica, rezistenta si un sut foarte bun. Este unul dintre cei mai buni juniori ai scolii de fotbal de la Onesti. Nu aveti decat de castigat daca il trasferati pe Scutelnicu si de pierdut daca nu il luati in echipa. La opra actuala sunt putini jucatori de valoare la aceasta categorie de varsta dar Eduard Scutelnicu este un real talent. Luati-l in cantonamentul din Antalya si veti vedea ca este un junior ce poate ajunge mare daca i se acorda incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *