Directorii de şcoli, atenţionaţi să nu ascundă catedre

sedinta directori scoliDirectorii unităţilor de învăţământ vor trebui să transmită Inspectoratului Şcolar Judeţean, până pe 3 februarie, situaţia cu posturile vacante şi lista persoanele care se pensionează cu 1 septembrie 2014.

Reprezentanţii Ligii Sindicatelor din Învăţământ Botoşani speră ca directorii să anunţe toate posturile libere, pentru a nu exista reclamaţii din partea cadrelor didactice. Un avertisment în acest sens a fost transmis săptămâna trecută directorilor de şcoli şi de către conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean.

like facebookSper să nu fie astfel de situaţii, Dacă vor fi, ele vor fi aduse la cunoştinţa noastră”, a spus Axinte.

Constituirea posturilor are loc în perioada 3-14 februarie, iar avizarea proiectului de încadrare pe anul şcolar viitor se face în perioada 17-24 februarie, la Inspectoratul Şcolar.

4 thoughts on “Directorii de şcoli, atenţionaţi să nu ascundă catedre

  1. chelaru nu s-a prezentat li nicio sedinta de repartizare a posturilor si are catedra de fizica la agroindustrial,poate se scoate totusi catedra ANUL acesta la detasari,transferuri,etc

  2. chelaru asta are ceva ani in invatamant,netitulara e,are doar definitivatul,iar e la cursul de anul trecut,unde era formator,inchidea si deschidea doar calculatorul,dar a papat bani de pe urma lui.. a trecut prin pdl,acu s-a reintors in partidul lui hunca,mai filtreaza si pe la pnl,iar pe pagina de facebooc are trecute 2 licee bune unde cica ar profesa!in isj genul ei e la putere!

  3. parinti elevilor din Lismanita al scolii Gimnaziale Leon Danaila nr.1 clasele V-VIII din Darabani suntem nemultumiti deoarece elevii nu au asigurat transportul la scoala.Dela sfarsitul vacantei de iarna ,copiii au avut asigurat transport doar trei saptamani.De cate ori am intrebat cadrele scolare ce se intampla cu masina au zis ca este in reparatie.elevii platesc bilet zilnic 20de lei.Va rugam sa ne ajutati in reglementarea situatiei.Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *