Tânăr condamnat la închisoare pentru trafic de droguri

talhar in catuse arestat bogdan george iacob (1)Un tânăr din Botoşani a fost condamnat de Judecătoria Botoşani la închisoare după ce a fost prins comercializând droguri. Petru U. a primit o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare şi i s-a confiscat 900 de lei, bani proveniţi de la vînzarea drogurilor.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi alţi şase tineri, cea mai mare pedeapsă fiind aplicată unui tânăr de 22 de ani, Cristian Mihoreanu, jucător la Avântul Albeşti. Acesta a fost condamnat la trei ani cu executare.

Pe lângă aceştia au fost condamnaţi  Corneliu P, de 23 de ani, Andrei George B., de 26 de ani, Andrei E., de 21 de ani, şi Victor Constantin L., de 26 de ani, şi Florin C., de 28 de ani, la câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Gruparea a fost destructurată în vara anului trecut după mai multe descinderi ale procurorilor DIICOT. Potrivit anchetatorilor, în perioada iulie 2012-mai 2013, tinerii ar fi comercializat de canabis şi haşiş către mai multe persoane din municipiul Botoşani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *