Angajată a unui spital, cercetată pentru o fraudă de 36.000 lei. Vezi ce a făcut!

concediu medicalO asistentă de la un spital din Botoşani este cercetată penal pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani au dispus începerea urmăririi penale în cazul Ancăi Ghiguţă, în vârstă de 35 de ani, asistentă la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC).

like facebookPotrivit anchetatorilor, femeia, în calitate de angajată a unei unităţi medicale, prin folosirea fără drept a documentelor personale ale altor angajaţi, precum şi prin folosirea unor adeverinţe de venit falsificate, în numele acestor persoane, a încheiat prin semnarea în fals şi fără ştirea sau acceptul titularilor, un număr total de 18 contracte (cu dealeri ai companiilor de telefonie mobilă, cu o societate comercială care vindea bunuri cu plata în rate şi cu o unitate tip C.A.R.), ocazie cu care a indus şi menţinut în eroare furnizorii de servicii/bunuri şi instituţia de credit.

Prejudiciul total cauzat este de peste 36.000 lei.

Asistenta a fost sancţionată şi pe cale administrativă, cu diminuarea salariului cu 10%.

One thought on “Angajată a unui spital, cercetată pentru o fraudă de 36.000 lei. Vezi ce a făcut!

  1. Dar, Nitu V. de la Spitalul Judetean? Suntem un grup de salariati pe numele carora Nitu a facut imprimuturi pe la banci, in complicitate cu Damian Ghe., care semnau adeverintele si ne-am trezit cu imprumuturi care in urma lui platim de ani de zile. Daca-i cerem banii care ni se opresc, ne ameninta ca ne da afara, s-au neamageste cu cate 10 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *