Defilare cu torţe pe străzile din municipiu şi ţuică de la şeful CJ, de Ziua Unirii. Vezi programul!

defilare de Ziua Nationala la Botosani 005Ziua Unirii va fi marcată pentru prima dată la Botoşani într-un mod inedit. Manifestările sunt organizate de Consiliul Judeţean şi Centrul Judeţean de Promovare a Culturii şi vor începe la ora 15,00, în faţa Palatului administrativ. Până atunci, în Piaţa Revoluţiei va fi difuzat un program de cântece patriotice.

Între orele 15,30 şi 17,00 va fi un spectacol extraordinar realizat de Orchestra „Rapsozii  Botoşanilor” şi Ansamblul Balada.

like facebookBotoşănenii se vor prinde în Hora Unirii, între orele 17,00-17,30, urmând ca între orele 17,30-18,30 să aibă loc defilarea cu torţe a militarilor de la Garnizoana Botoşani, a Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă pe traseul: Piaţa Revoluţiei, Cuza Vodă, Casa Sindicatelor, Casa Cărţii, Uvertura Mall, Direcţia Muncii, Cercul Militar.

S-au plătit 30.000 de invitaţii, a făcut un contract cu Poşta, de 1000 lei, şi vor fi distribuite în municipiul Botoşani. Vor fi împărţite steguleţe. Botoşănenii care vor participa la manifestări vor primi cozonac şi ţuică„, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele CJ.

Ţuica, făcută din prune şi struguri, va fi oferită chiar din partea şefului CJ, din producţia proprie. Manifestarea va fi organizată cu bani de la PNL.

 

2 thoughts on “Defilare cu torţe pe străzile din municipiu şi ţuică de la şeful CJ, de Ziua Unirii. Vezi programul!

  1. Cu banii cheltuiti ajutam niste familii necajite cae nu au cu ce plati facturile. Sunt bolnavi care nu au bani pt tratamente si Turcanu ne da artificii, revelioane paine, circ si rachiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *