Ţurcanu cere sancţiuni dure pentru angajaţii Spitalului Judeţean care nu-şi fac treaba

turcanu si sorescu ian 2014Presedintele Consiliului Judetean a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca va sustine conducerea Spitalului Judetean si coordonatorii sectiilor spitalului in sanctionarea angajatilor care nu-si indeplinesc atributiile de serviciu. Turcanu a cerut sefilor de sectii sa nu ezite sa aplice cele mai dure sanctiuni cadrelor medicale care nu-si fac treaba. Vizaţi sunt infirmierele şi asistenţii medicali. Seful CJ a fost sesizat de cetateni cu privire la igiena deficitara de pe unele sectii a Spitalului Judetean.

like facebookImi arat disponibilitatea de a sustine coordonatorii de spitale, pentru cei care nu-si duc obligatiile la indeplinire şi îşi bat joc de activitatea pe care trebuie să o desfăşoare. Am vorbit si cu directorul de ingrijiri medicale, cu Asaftei, sa ia masuri, in caz contrar poate fi inlocuit.  Am primit de sarbatori un telefon si mi s-a adus la cunostinta sa verificam toaleta de la Maternitate si Urgenta si mi-am trimis consilierul sa verifice. Nu pot sa va spun ce a gasit acolo”, a mentionat Turcanu.

El a cerut conducerii spitalului sa nu isi puna semnatura pe contractual colectiv de munca daca acesta nu va cuprinde si sanctiuni pentru salariati.

2 thoughts on “Ţurcanu cere sancţiuni dure pentru angajaţii Spitalului Judeţean care nu-şi fac treaba

  1. In FINE am gasit motivatia nerealizarilor de la Spitalul judetea:infirmierile si asistentele,ca de d-nii doctori nu isi permite sa-i acuze ,ca” inca „nu are pregatirea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *