Dorin Ciuştea: Specialiştii din Ministerul Finanţelor văd cum sunt cheltuiţi banii în judeţul Botoşani pe bere şi mici şi au anumite reticenţe la acordarea fondurilor

dorin ciustea ppddConsilierul judeţean PPDD, Dorin Ciuştea a criticat modul cum sunt cheltuiţi banii publici la nivelul judeţului

. Alesul judeţean a criticat petrecerile organizate de CJ menţionând că specialiştii din Ministerul Finanţelor ţin cont de aceste lucruri la repartizarea bugetelor.

like facebook„Cred ca la repartizarea sumelor pentru judeţul Botoşani, cu toate luările de poziţie a lui Ţurcanu, o influenţă a avut-o şi execuţia bugetului pe 2013. Specialiştii care sunt la MF mulţi bani cheltuiţi pe sindrofii, beri mici, sigur că au o reacţie negativă şi chiar dacă ar dori să ajute judeţul, au anumite reticenţe, asupra faptului că autorităţile sunt capabile să gestioneze în mod corect fondurile. Din păcate noul începe cu o nouă  distracţie, revelionul pensionarilor”, a afirmat Dorin Ciuştea.

Acesta a mai adăugat că aceste decizii ale CJ să se lase cu repercursiuni, aleşii putând răspunde material.

O altă critică a consilierului judeţean a fost adusă la modul cum se desfăşoară şedinţele de consiliu judeţean, consilierii nu au nici o reacţie, iar orice opinie este privită ca o critică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *