Primarul de Pomârla ameninţă că aruncă panourile publicitare ale lui Ţurcanu în Jijia

panou Florin TurcanuPrimarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, s-a arătat, miercuri, extrem de deranjat de acţiunile preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, de a monta panouri publicitare pe toate drumurile judeţene. El a declarat, în cadrul unei întâlniri pe care prefectul Costică Macaleţi a avut-o cu primarii din Botoşani, că va tăia panourile şi le va arunca în râul Jijia.

I-am spus să nu le pună. Mi le-a aruncat acolo. Mâine i le arunc în Jijia. le găsiţi acum. O spun clar„, a spus Chelariu.

Primarul de Pomârla susţine că panourile sunt o risipă de bani, pe care o cataloghează ca o „dobitocie”.

like facebook„Se vede ce probleme au comunităţile locale. Deocamdată, suntem dependenţi de bugetul naţional sau judeţean şi nu ne permitem să aruncăm banii pe ploaie de cârnaţi sau panouri publicitare. Asemenea dobitocie nu există în Uniunea Europeană şi noi suntem parte din UE”, a afirmat Chelariu.

 

2 thoughts on “Primarul de Pomârla ameninţă că aruncă panourile publicitare ale lui Ţurcanu în Jijia

  1. Bravo! Asa sa faca toti primarii din toate comunele unde sunt montate aceste panouri.Nicaieri in tara nu am mai vazut asa ceva,oare aceste panouri sunt facuti din salariul lui de „imparat”??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *