Portariuc vrea să consulte populaţia în mai multe probleme ale municipiului

portariuc oPrimarul Ovidiu Portariuc intenţionează să consulte public cetăţenii, prin referendum, în mai multe probleme care privesc municipiul. Acesta a declarat marti că referendumul este un instrument de consultare publică care ar trebui utilizat frecvent. El spune că organizarea unui referendum nu presupune costuri majore.

like facebookSoarta câinilor comunitari poate fi o temă. Comunitatea trebuie întrebată despre multe alte decizii în care se implică financiar sau emoţional. Şi la buget vreau să-i consultăm. Vom schimba modelul în care conducerea executivă ştie tot şi decide tot. Nu, noi vrem să consultăm cetăţenii şi să-i întrebăm ce doresc„, a menţionat Portariuc.

Potrivit edilului, cheltuielile cu organizarea unui referendum în municipiul Botoşani sunt estimate la 80.000 lei.

5 thoughts on “Portariuc vrea să consulte populaţia în mai multe probleme ale municipiului

  1. Cum stau frustratii din PDL la comentarii pe toate siteurile.Daca nu mai pot fura din banul public macar sa mai comenteze si ei!Adio!Oamenii nu uita asa usor!

  2. mai adriane, daca l-am votat pe berbecul asta, i-am incredintat cumva anumite probleme ale orasului!!! nu l-am votat sa-mi bata la usa in fiecare zi sa ma intrebe cate ceva!!! are si consiliul local in spate…..sau in fata!! se vede ca nu are experienta in administratie si este prost sfatuit, probabil de primul croitor al botosaniului!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *