Bătaie într-un bar de lângă Jandarmerie. O persoană, la spital

masina jandarmiUn bărbat de 36 de ani a ajuns la spital după ce a fost bătut de nişte indivizi într-un bar situat în apropierea sediului Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. După ce a scăpat din mâna atacatorilor, bărbatul a fugit la jandarmi şi a reclamat că a fost agresat fizic.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat la barul respectiv şi a identificat doi bărbaţi , în vârstă de 23, respective 32 de ani, din comuna Albeşti, care , împreună cu persoana care a reclamat agresiunea , au făcut scandal în bar şi în faţa acestuia, unde s-au lovit reciproc.

like facebookBărbatul agresat a fost transportat la U.P.U. a Spitalului Mavromati pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cele trei persoane implicate au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1000 de lei , pentru provocare şi participare la scandal şi adresarea de injurii şi ameninţări.

Persoana care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale îşi rezervă dreptul de a depune plângere împotriva celor doi bărbaţi cu care a avut altercaţia, susţin reprezentanţii IJJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *