Intervenţia utilajelor Urban Serv, îngreunată de maşinile parcate haotic

deszapezire municipiuUtilajele de deszăpezire ale societăţii Urban Serv au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pe toate străzile din municipiu. Şase utilaje au acţionat după ora 12,00, însă, susţine conducerea societăţii, intervenţia a fost îngreunată de maşinile parcate haotic atât pe străti, cât şi pe trotuare. Aproximativ 120 de tone de material antiderapant au fost împrăştiate pe străzile din municipiu după prima zi de ninsoare.

like facebookAm împrăştiant antiderapant pentru a preveni formarea pleiului. S-au deszăpezit aleile principale, însă, am avut probleme. Nu am reuşit să intervenim pe toate aleile, datorită modului haotic în care erau parcate maşinile. Apelăm la cetăţeni ca cel puţin pe timpul nopţii să parcheze maşinile în aşa fel încât să poată trece lama„, a spus Simion Drelciuc, directorul Urban Serv.

2 thoughts on “Intervenţia utilajelor Urban Serv, îngreunată de maşinile parcate haotic

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Local DB Spam]
    Sa spuna cazuri concrete, pe ce strazi, unde anume? Totdeauna se merge pe generalitati.
    Nu se putea cere ajutorul altor institutii (politie, jandarmerie) pentru a-si face treaba?
    Controleaza cineva pe cati km de sosea s-au imprastiat cele 120 de tone?
    Sau, iarasi, se spala niste bani…

  2. POATE VINE DIN NOU HSR SA MAI JACMANEASCA BOTOSANENII CA AU FACT PRAPAD 2 ANI ?? TOTUSI CINE A APROBAT CA JACAMNIREA SA SE FACA ABUZIV DOI ANI ??? MAI RAU CA PE VREME LU CEASCA A FOST NU UITATI DRAGI BOTOSANENI ALESII NOSTRI NE IUBESC BANII NOSTRI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *