Fostul primar Cătălin Flutur, dat în judecată de Ovidiu Portariuc

Catalin Flutur, Catalin Alexa si Florin GhiorghitaActualul Executiv al Primăriei Botoşani, condus de Ovidiu Portariuc, a acţionat în instanţă fosta conducere a instituţiei, în frunte cu fostul primar Cătălin Flutur.

Procesul a fost deschis la Judecătoria Botoşani împotriva fostului primar şi a trei viceprimari, Florin Ghiorghiţă, Cătălin Alexa şi Romulus Eram.

like facebookCei patru sunt acuzaţi că au încasat timp de trei ani, sporul de condiţii vămătoare, plăţile fiind considerate ilegale. Serviciul de resurse umane al Primăriei i-a somat, în toamna anului 2012,  pe cei trei să ramburseze sumele, însă numai Cătălin Flutur a plătit 11.000 de lei.

Acum este chemat în judecată pentru plata accesoriilor, iar ceilalţi trei pentru plata integrală a sporului primit nelegal. Astfel Florin Ghiorghiţă are de returnat 15.570 de lei plus penalizări, Cătălin Alexa 9.700 de lei, iar Romulus Eram 5.526 de lei.

 

 

4 thoughts on “Fostul primar Cătălin Flutur, dat în judecată de Ovidiu Portariuc

  1. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    sa vedeti curtea de conturi la MODERN CALOR ce sume i-a imputat lui Diaconu si sirectorului economic!! te sperii!!!

  2. Se vedea ca la Primarie erau conditii vatamatoare de munca,dupa fata lui Ghiorghita.Eu credeam ca arata asa de la constipatie,cand colo ei trageau parturi si se intoxicau unul pe altul ca sa ia sporuri babane.Pe langa banii care trebuie sa-i dea inapoi Ghiorghita,poate returneaza Primariei si instalatia cu becuri multicolore din Parcul Eminescu pe care a pus-o la viloi si pe care o alimenta cu energie electrica furata din retea.Pentru a scapa de pedeapsa pentru furt a facut la E-on contract cu doi ani in urma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *