Clienţii Uvertura Mall nu mai au bani de chirii

uvertura mallO parte din chiriaşii mall-ului nu îşi mai permit să plătească la timp chiriile spaţiilor pe care le-au închiriat în mall. Uvertura Mall continuă seria executărilor silite solicitând, prin intermediul unui executor judecătoresc, deschiderea procedurilor.

Procesele de executare silită au demarat chiar de la sfârşitul verii anului trecut, când reprezentanţii Uvertura Mall au apelat  pentru prima dată la serviciile unui executor judecătoresc pentru a-şi recupera chiriile.

Până acum au fost deschise şapte dosare împotriva unor firme şi a unor persoane fizice, iar judecătorii au admis toate cererile executorului. Printre societăţile care au fost executate silit se numără Tortilla Food SRL, Avangard Limited Edition, Opti Palas, Pecioara SRL, Crumo Business SRL şi Entertainment Impex SRL.

Uvertura Mall îşi execută silit chiriaşii cu datorii

like facebookSurse neoficiale susţin că sumele executate nu ar fi de o valoarea foarte mare, cifrându-se în jurul a 3000-4000 de euro, reprezentând până al trei luni restante la plata chiriei.

În toamna anului trecut, un semn de nemulţumire a fost dat şi de către un chiriaş. O firmă din Bucureşti a închis Chicago Club, un club de bowling şi biliar, acuzând lipsa clienţilor, la doar câteva luni de la inaugurarea locaţiei.

Potrivit datelor oficiale, Uvertura Mall are 15.000 metri pătraţi închiriabili. Firma Moldova Universal din Iaşi, deţinută de omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, a investit 27 milioane euro în dezvoltarea centrului comercial,.

Clubul a fost cedat botoşăneanul Robert Duduc, care l-a reamenajat şi localul este deschis în continuare, însă după reducerea semnificativă a chiriei.

.

Una dintre cele mai atractive afaceri din mall a fost închisă

 

2 thoughts on “Clienţii Uvertura Mall nu mai au bani de chirii

  1. Dar teparul de Prisacaru cand o sa-si plateasca constructorii? Sau pe el inca nu l-a executat nimeni. Probabil o sa se intample si asta. El are datorii de milioane de euro la constructori, a tepuit toti constructorii…. si acum se plange ca nu-i poate mulge pe altii…

  2. Pai o sa plece toti chiriasii pana la urma si o sa stea ei cu conducerea in el. Dupa ce ca sant mari chiriile incearca sa recupereze de la amaratii care platesc si ii incarca la facturi cu sumele pe care nule incaseaza de la go sport si alti baieti destepti care au mii de mp si nu platesc o letcaie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *