Partydul Kiss FM, sâmbătă seară, vine la Botoşani

partydul kiss fmPartiydul Kiss FM va organiza, sâmbătă seară, o petrecere la Botoşani. Preşedintele şi vicepreşedintele Partyd-ului Kiss FM, Olix şi Dan Finţescu, vor remixa în Chigago Cash Club din Uvertura Mall.

DJ-ii Kiss FM vor susţine „şedinţa plenară de Partyd” de la ora 22.00, iar intraea este liberă.

De mai bine de 5 ani in turneu, Partydul Kiss FM a devenit cel mai de succes brand de party din Romania. Cluburile se inghestuie sa ii cheme pe DJ-ii Kiss FM care par sa detina secretul petrecerilor de succes.

like facebookI-am intrebat si noi, incercand sa-i determinam sa divulge taina:

OLiX: „Noi nu avem niciun mare secret. Punem, in general, hiturile pe care lumea le aude la radio. Experienta ne-a invatat cum sa le mixam in asa fel incat lumea sa danseze o noapte intreaga si sa se simta bine. Speram ca aceasta vizita in Botosani sa fie prima dintr-o lunga serie de petreceri de succes

Dan Fintescu: „Faptul ca OLiX si cu mine lucram impreuna de atata timp, avand la activ cateva mii de petreceri nebunesti, ne ajuta foarte tare. Facem noi ce facem si pana la urma toata lumea danseaza si se simte bine. Abia asteptam sa ajungem la Chicago Cash Botosani pentru prima oara. Speram sa avem un public cat mai numeros prezent in club sambata seara!

One thought on “Partydul Kiss FM, sâmbătă seară, vine la Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *