Doar jumătate din locurile de parcare din municipiu au fost concesionate. Data limită: 31 ianuarie!

loc parcare concesionatBotoşănenii nu se înghesuie să plătească taxa pentru rezervarea locului de parcare. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Botoşani, până la 20 ianuarie 2014, au fost plătite aproximativ 3500 de amplasament. Anul trecut, au fost rezervate 6482 locuri de parcare, dintre care 187 au fost rezervate pentru persoanele cu handicap, dintr-un total de 7595 de locuri existente la nivelul municipiului.

like facebookBotoşănenii care deţin maşini mai au posibilitate să-şi rezerve locul de parcare până pe 31 ianuarie, dată după care cele libere vor fi scoase la licitaţie.

Nu putem spune dacă numărul celor care au concesionat locurile de parcare este mare sau mic. Există acea meteahnă: omul lasă pe ultima sută de metri să plătească taxa„, a declarat viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Taxa pentru rezervarea unui loc de parcare a scăzut anul acesta la 117 lei pe an, de la 146 lei cât a fost anul trecut.

2 thoughts on “Doar jumătate din locurile de parcare din municipiu au fost concesionate. Data limită: 31 ianuarie!

  1. nu mergeti sa concesionati nimic la pretul asta sa vedem ce o sa faca cu locurile de parcare.o sa si cumpere cei de la primarie masini si o sa ocupe ei toate locurile?ganditi de 2 ori si nu intrati in jocul lor.

  2. [Marked as spam by Antispam Bee | Spam reason: Server IP]
    Cica<>V-ati intrebat doamna Lupascu,au prostii care v-au ales bani???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *