Camion cu alimente răsturnat la Flămânzi

camion rasturnat1jpgUn camion ce transporta alimente s-a răsturnat, luni la amiază, la ieşirea din oraşul Flămânzi spre Copălău.

Camionul aparţinând firmei de transport băcăuane Gral Logistic, căre alimente către o firmă de distribuţie din Botoşani, iar şoferul, Vasile Răducu Galeş, de 34 de ani, din Bacău, a frânat pentru a reduce viteza cu care se deplasa la vale, însă camionul a început să derapeze, răsturnându-se în cele din urmă în şanţul de pe sensul opus de mers.

like facebook Şoferul a declarat că era polei pe carosabil şi drumarii nu au acţionat cu nimic pentru a-l combate.

Poliţiştii susţin că maşina avea viteză, motiv pentru care au sancţionat contravenţional şoferul.

În urma incidentului nu au rezultat victime, însă camionul a fost avariat, iar o parte din marfă a fost distrusă, mai multe pachete cu făină fiind împrăştiate pe drum. Atât maşina, cât şi marfa sunt asigurate, iar acum se aşteaptă intervenţia unei macarale pentru a repune pe roţi camionul.

 

camion rasturnat

 

One thought on “Camion cu alimente răsturnat la Flămânzi

  1. Normal ca soferu-i vinovat. Datoria lui era sa plateasca taxele, accizele, impozitele si sa opreasca masina si sa astepte venirea verii, Poate atunci se creeau si la noi conditii de circulatie normala pe drumuri. Taxe DA, Conditii BA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *