Ţurcanu nu este atras de întâlnirea USL de la Bucureşti

florin turcanuPresedintele Consiliului Judetean, Florin Turcanu, nu vrea sa mearga la intalnirea cu Victor Ponta si Crin Antonescu, care are ca scop medierea conflictului USL la Botosani. Acesta a declarat ca nu vede rostul plecarii sale la aceasta intalnire.

De ce sa ma duc eu la Bucuresti. Ce sa fac la Bucuresti? Sa facem o poza si sa o trimitem la Botosani, ca sa acoperim un gol. Sa facem o poza, in loc sa gasim niste locuri de munca. Nu cred ca avem motivatia de a merge la Bucuresti”, a spus Turcanu.

like facebookPresedintele PNL Botosani sutine ca daca va fi invitat, il va intreba in primul rand pe presedintele Crin Antonescu care este motivul intalnirii. El spune ca daca drumul pana la Bucuresti nu va fi benefic pentru partid, atunci va delega o persoana in locul sau.

Daca are el un subiect serios, ma duc sa discut subiecte serioase. Este o mediere pentru ce ? PNL nu fuzioneaza cu PSD. Am clarificat public conflictul. Voi cere ordinea de zi. Daca aceasta are fundament real voi participa, daca nu am in Bucuresti oameni care pot participa”, a mai spus Turcanu.

One thought on “Ţurcanu nu este atras de întâlnirea USL de la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *